Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

Ετοιμαζόμαστε για Νυχτερινή Βόλτα στη Θεσσαλονίκη

Για πρώτη φορά στα χρονικά της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 21 Οκτωβρίου το απόγευμα, οι κεντρικοί της πόλης ανοίγουν αποκλειστικά για να υποδεχτούν ένα μοναδικό νυχτερινό πάρτυ δρόμου για όλους! Για τους χιλιάδες πολίτες κάθε ηλικίας, που είτε θα τρέξουν στον 1ο Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης και Δρόμο Υγείας 5.000μ, είτε θα πάρουν μέρος στη μεγάλη γιορτή ως θεατές, χειροκροτώντας, παροτρύνοντας και επιβραβεύοντας τους δρομείς.



Ο αριθμός των συμμετεχόντων ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Οι εγγραφές ολοκληρώθηκαν επίσημα την Παρασκευή 12/10, με τους συμμετέχοντες να ανέρχονται σε 3.000. Η ζήτηση όμως ήταν τόσο μεγάλη που η οργανωτική επιτροπή αναγκάστηκε να διαθέσει και άλλες θέσεις στους δρομείς. Ήδη σήμερα το πρωί που άνοιξε το κέντρο εγγραφών στο Καυταντζόγλειο έφυγαν μέσα σε 30 λεπτά 200 άμεσα διαθέσιμα bibs ενώ η οργανωτική επιτροπή ανακοίνωσε πως από το απόγευμα της Παρασκευής θα έχει στη διάθεση της ακόμα 1000, τα οποία αναμένεται να γίνουν ανάρπαστα.
Να σημειώσουμε πως η ώρα εκκίνησης του Ημιμαραθωνίου είναι στις 18:40, με τη Δύση του Ηλίου, και των 5χλμ στις 19:00 και όχι μια ώρα νωρίτερα όπως από λάθος είχε ανακοινωθεί αρχικά. Αναλυτικά, όλες τις τελευταίες πληροφορίες για τον αγώνα θα τις βρείτε και εδώ:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου