Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

Θεσσαλονίκη : Μεγάλη επιτυχία στον 1ο Ημιμαραθώνιο

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δυο αγώνες δρόμου που συνδιοργάνωσαν σήμερα ο ΜΕΑΣ Τρίτων με τον Δήμο Θεσσαλονίκης, στο πλάισιο του ετήσιου εορτασμού για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της Θεσσαλονίκης.
Πολύς κόσμος, εντυπωσιακός αριθμός συμμετεχόντων αθλητών & αθλητριών τόσο στα 5000 μ. όσο και στον Ημιμαραθώνιο (21.095 μ.), και οργανωτική επιτυχία που στηυρίχτηκε στις φιλότιμες προσπάθειες των πολλών δεκάδων εθελοντών ήταν τα χαρακτηριστικά των αγώνων που τους παρακολούθησαν χιλιάδες Θεσσαλονικείς, βοηθούντων και των πολύ καλών καιρικών συνθηκών.


   Πρώτος στα 5000 μ. ήταν ο Κύπριος Μάριος Αποστολίδης, που ανήκει στην Ολυμπιάδα Κομοτινής (φοιτά στο εκεί Πανεπιστήμιο) με δεύτερο τον Στάθη Μαυριδόπουλο και τρίτο τον Απόστολο Παύλου του Τρίτωνα.

   Στις γυναίκες της ίδια διαδρομής πρώτευσε η Δήμητρα Ιορδανίδου του Ηρακλή με δεύτερη την Γεωργία Σταμούλη του Αγρινίου και τρίτη την Γεωργία Ασημακίδου,
   Στον Ημιμαραθώνιου πρώτευσε ο Γιάννης Παπαδόπουλος του ΓΑΣ Κιλκίς, με δεύτερο τον Δημήτρη Τσιούνη της Πύλης Τρικάλων και τρίτο τον Αντώνη Παπαδημητρίου του Αρη.
   Στις γυναίκες του ημιμαραθωνίου η 39 χρονη Βασιλική Καραγεωργάκη του ΣΑΠ Νεάπολης Θεσσαλονίκης, με δεύτερη την Ντάρια Τισένκο του Λαγκαδά και τρίτη την Αθηνά Σταμούλη του Αγρινίου.
Οι διοργανωτές έδειξαν την απόλυτη ικανοποίηση για την επιτυχία των αγώνων και ο τεχνικός διευθυντής της διοργάνωσης Δρόσος Χριστόπουλος δήλωσε στο ΑΜΠΕ: "Η Θεσσαλονίκη πήρε μια γερή δόση επιτυχημένων αγώνων δρόμου και σ' αυτό βοήθησαν οι εθελοντές, η άριστη οργανωτική λειτουργία και οι πολλές και σημαντικές συμμετοχές. Του χρόνου θα έχουμε ακόμα μεγαλύτερη επιτυχία, αφού θα έχουμε και μεγαλύτερη συμμετοχή στους δυο δρόμους".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου