Τρίτη 14 Μαΐου 2013

27ος Λαϊκός ανώμαλος δρόμος "Φάνης Τριανταφυλίδης"

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας , αλλά και όσους αγαπάνε το τρέξιμο και γενικότερα την άθληση, ότι την Κυριακή 26/5/2013 και ώρα 10:30 π.μ. , ο Μορφωτικός πολιτιστικός σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με το Δήμο Βέροιας, τον Κ.Α.Π.Α. (Τμήμα Αθλητισμού) και την τεχνική υποστήριξη του Συλλόγου Δρομέων Βέροιας, διοργανώνουν στην Περιοχή της Καλλιθέας τον 27ο Λαϊκό ανώμαλο δρόμο <'Φάνης Τριανταφυλίδης". Ο αγώνας περιλαμβάνει 2 αποστάσεις: 1800 μέτρα ηλικιών κάτω από 15 ετών και 3500 μέτρα ηλικιών ανω των 15 ετών.
Αξίζει να πούμε πως είναι από τα λίγα ερασιτεχνικά και μαζικά αθλητικά γεγονότα που γίνονται στην πόλη μας και πιστεύουμε πως από τη στιγμή που ασχολούμαστε με το τρέξιμο και κατά προέκταση με τους αγώνες τρεξίματος, θα πρέπει να υποστηρίξουμε με την αγωνιστική παρουσία μας (ιδιαίτερα τα μέλη του συλλόγου Βέροιας) την διοργάνωση αυτή.
Γνωρίζουμε την όρεξη και τη διάθεση των μελών του συλλόγου μας για συμμετοχή σε διάφορους αγώνες που διοργανώνονται την ίδια ημέρα με τον αγώνα της Καλλιθέας, στις γύρω περιοχές της Μακεδονίας που ικανοποιούν περισσότερο τις δρομικές τους πεποιθήσεις από άποψη απόστασης (Ημιμαραθώνιος 15km κ.λ.π) , αλλά θεωρούμε σωστό και υποχρέωση μας απέναντι στην πόλη μας , επιτέλους εμείς οι Βεροιώτες και οι Ημαθιώτες , πως πρέπει να υποστηρίξουμε τοπικές αθλητικές εκδηλώσεις για να μπορέσουμε κάποτε κι εμείς , όπως οι περισσότερες Ελληνικές πόλεις , να παρουσιάσουμε αξιόλογα αθλητικά και πολιτιστικά γεγονότα.
Γι’ αυτό καλούμε όλα τα μέλη του συλλόγου μας να συμμετάσχουν στον αγώνα των 3.5km της Καλλιθέας την Κυριακή 26/5.
Τις δηλώσεις συμμετοχής ο σύλλογος θα την κάνει ομαδικά. Στείλτε τη δήλωση σας στο e-mail: yianiska@gmail.com (γράφοντας ονοματεπώνυμο και ηλικία) έως στις 22/5/13
Όσοι ενδιαφέρονται να δηλώσουν τα παιδιά τους πληροφορίες θα πάρετε από το σύλλογο Καλλιθέας στο τηλ. 2331028282 (από της 19:00- 21:00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου