Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2013

2oς Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας
2oς Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας

Κυριακή   3 Φεβρουαρίου 2013

Ωρα εκκίνησης : 11.30

Ο Σύλλογος Βετεράνων αθλητών στίβου Έδεσσας και το Τοπικό Συμβούλιο του Δ.Δ. Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας διοργανώνουν τον 2ο Αγώνα  Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου μήκους 12 χιλ., (με εκκίνηση και τερματισμό την κεντρική πλατεία του Δημοτικού. Διαμερίσματος Μεσημερίου του Δήμου Έδεσσας).
Ο αγώνας Δρόμου θα γίνει προς τιμή και μνήμη των πεσόντων Μακεδονομάχων του Μεσημερίου που έπεσαν σε μάχη σε τοποθεσία της  διαδρομής.
Η διαδρομή ξεκινά από το Μεσημέρι ακολουθεί το δρόμο για Φλαμουριά και καταλήγει πάλι στην κεντρική πλατεία του Μεσημερίου με συνολικό μήκος περίπου 12 χιλιόμετρα.

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ:     Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013
ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ   :  11.30πμ
ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΓΩΝΑ: Η εκκίνηση θα γίνει από την Κεντρική πλατεία  του Μεσημερίου θα ακολουθήσει τον επαρχιακό δρόμο προς Φλαμουριά και η επιστροφή θα γίνει από τον ίδιο δρόμο με  τερματισμό πάλι  στην Κεντρική πλατεία του Μεσημερίου. Όλη η διαδρομή είναι άσφαλτος μήκους 12χιλ με ανηφοροκατηφόρες και συνολικά υψομετρικά περίπου 200μ.
ΠΙΝΑΚΕΣ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΝ - ΣΗΜΑΝΣΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Πινακίδια χιλιομετρικών αποστάσεων θα υπάρχουν ανά 1  χιλιόμετρο, καθώς επίσης και σήμανση με κορδέλες και ειδική μπογιά.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ (ΥΔΡΟΔΟΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ): Σταθμοί ανεφοδιασμού  θα υπάρχουν σε όλο το μήκος της διαδρομής και ανά 3 χιλιόμετρα.

ΣΤΑΘΜΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥ: Κατά τη διάρκεια του αγώνα θα υπάρχουν σταθμοί ελέγχου σε 2 κομβικά σημεία της διαδρομής. Όλοι οι αθλητές/τριες οφείλουν να ακολουθήσουν τη σηματοδοτημένη διαδρομή και να φέρουν το νούμερο του αγώνα σε εμφανή σημείο στο σώμα τους. Απαγορεύεται κάθε παρεκτροπή, παράκαμψη και συντόμευση της διαδρομής από αθλητές και αθλήτριες της διοργάνωσης. Μια τέτοια ενέργεια θα έχει σαν αποτέλεσμα την ακύρωση του αθλητή(-τριας)

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΩΝ – ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ: Η διοργάνωση έχει το δικαίωμα να προχωρήσει σε τροποποίηση του κανονισμού ή και της διαδρομής του αγώνα όταν αυτό    κριθεί απαραίτητο και πάντα για την ασφάλεια των συμμετεχόντων. Κάθε αλλαγή θα γίνεται γνωστή και θα ανακοινώνεται στους αθλητές από τις σχετικές με τον αγώνα ιστοσελίδες .

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΑΓΩΝΑ: Θα υπάρχει κάλυψη από γιατρούς, νοσηλευτές και εκπαιδευμένους εθελοντές.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:
Γενική
Ανδρών: 1) Εως 29 χρόνων, 2) 30 – 39ετών, 3) 40 – 49 ετών, 4) 50 ετών και άνω
Γυναικών:  1) Έως 35 ετών 2) 36 ετών και άνω

Όριο τερματισμού:  Ανώτατο χρονικό  όριο τερματισμού, ορίζονται οι  2 ώρες, δηλαδή , η 13.30μ.μ.. Μετά από την  ώρα αυτή, οι αθλητές/τριες συμμετέχουν με δική τους ευθύνη.

ΕΠΑΘΛΑ: θα βραβευθούν με κύπελλα οι πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας καθώς επίσης και της γενικής κατηγορίας. Θα βραβευτούν με μετάλλια οι τρεις πρώτοι νικητές κάθε κατηγορίας,. Διπλώματα συμμετοχής και μετάλλια θα δοθούν σε όλους τους συμμετέχοντες.
ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ:
Η προθεσμία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής ορίζεται η Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 22:00μ.μ. Δεκτές θα γίνουν και εκπρόθεσμες δηλώσεις στον χώρο της εκκίνησης μόνο έως και 1 ώρα πριν την έναρξη του αγώνα. Οι διοργανωτές παρακαλούν για την έγκαιρη αποστολή των δηλώσεων συμμετοχής για να μπορέσουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα με επιτυχία. Οι σύλλογοι δρομέων ενθαρρύνονται να στείλουν ομαδικά τις συμμετοχές τους.
ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Για δηλώσεις συμμετοχής  στα τηλέφωνα
Γέργης Τρύφων                      6936671000
Γιάντσης Βασίλης 6932570460
Βλαδίκας Αντώνιος 6944337148
Φανιόπουλος Χριστόδουλος  6977355340
Και με την αποστολή  της δήλωσης συμμετοχής στο email  :
Στις δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει υποχρεωτικά να αναγράφονται τα εξής στοιχεία των αθλητών: όνομα, επώνυμο, σύλλογος, ημερομηνία γέννησης, τόπος διαμονής, τηλέφωνο επικοινωνίας, υπογραφή. Ο κάθε αθλητής θα πρέπει να βεβαιώνει ότι τρέχει με δική του ευθύνη και έχει εξεταστεί πρόσφατα από ιατρό.
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές και αθλήτριες, άνω των 18 ετών, οι οποίοι θα τρέξουν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη ενώ θα πρέπει να έχουν εξεταστεί από ιατρό πρόσφατα. Η συμμετοχή σε άτομα κάτω των 18 θα επιτραπεί με ενυπόγραφη δήλωση του γονέα.

ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ: Μέσω Θεσσαλονίκης με προορισμό την ΄Έδεσσα, μία απόσταση περίπου 1 ώρας και 20 λεπτών. Στην συνέχεια περνώντας την Έδεσσα, κατευθυνόμαστε προς Φλώρινα, και στρίβουμε αριστερά στο 1χιλ.στο φανάρι προς Μεσημέρι. Εναλλακτικά παρακάμπτοντας την Έδεσσα από την περιφερειακή προς Άγρα και Φλώρινα στο φανάρι στρίβουμε δεξιά.
Από  Κοζάνη ακολουθώντας την Εθνική Οδό προς Έδεσσα  στρίβουμε στο φανάρι αριστερά για Έδεσσα και αμέσως δεξιά για Μεσημέρι.ΦΟΡΜΑ   ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ    ΑΘΛΗΤΩΝ/ΤΡΙΩΝ

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
2ος Αγώνας Δρόμου Μνήμης Μακεδονομάχων
Μεσημερίου Έδεσσας
Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2013

ΕΠΩΝΥΜΟ....... ...............

ΟΝΟΜΑ......................

ΟΝΟΜΑ ΠΑΤΕΡΑ.................

ΧΡΟΝ.ΓΕΝΝΗΣΗΣ....... ..............

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ.......................

ΤΗΛΕΦΩΝΑ....... ................

ΣΥΛΛΟΓΟΣ......................

Δηλώνω υπεύθυνα ότι έχω εξεταστεί Ιατρικά και είμαι  απόλυτα υγιής για  να λάβω μέρος στον 2ο Δρόμο Μνήμης Μακεδονομάχων Μεσημερίου Έδεσσας. Επίσης με την δήλωσή μου αυτή απαλλάσσω τους διοργανωτές από κάθε ευθύνη, και  κατά την διάρκεια του αγώνα θα συμμετάσχω με δική μου ευθύνη. Επίσης δίνω το δικαίωμα στους διοργανωτές να φωτογραφηθώ και η φωτογραφία μου να χρησιμοποιηθεί ελεύθερα σε εφημερίδες και περιοδικά

Ημερομηνία............................................


Ο Υπογράφων αθλητής-τρια..........

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου